Wie zijn we?

Labelstudio bestaat al sinds 2012! Toen onze 2 kinderen nog klein waren ondervonden we dagelijks het gemak van labels: koekendoosjes, sjaal, reservekledij, schoenen,... slechts één keer de moeite doen om er een labeltje op te bevestigen en klaar! Een goed draaiend huishouden kan niet zonder!

Maar ook nu - met 2 pubers in huis - blijven naamlabels echt een lifesaver! Want hoe oud ze ook mogen zijn, iets vergeten is menselijk. Naamlabels zijn gewoon handig voor iedereen, ook voor volwassenen. 

Wat we altijd enorm belangrijk hebben gevonden, is dat we kwaliteit leveren aan onze klanten. Onze producten werken! En als er al eens een foutje gebeurt of er probleem is, dan staan we klaar met een oplossing en om te helpen. Je krijgt een echte persoon aan de lijn, een persoonlijk antwoord op jouw vraag. 

Daarom gebruiken we de beste materialen, de gezondste inkten. Zodat we met een gerust hart kunnen zeggen dat wij kwaliteit leveren en trots zijn op wat we elke dag mogen verzenden.

Annelies en Kim
Van Hoof - Van de Velde

Onze troeven op een rij!

Er zijn verschillende online webshops in plaklabels en strijklabels... We zetten daarom even onze troeven op een rijtje!

U zal zien dat de keuze voor Labelstudio dan snel gemaakt is!

  • Voor elk materiaal hebben we een labelproduct in huis: plaklabels, strijklabels, kledingstickers, tashangers, diepvrieslabels, speelgoedbakkenlabels... We blijven op zoek gaan naar handige producten die écht werken om u het leven gemakkelijker te maken.
  • Keuze tussen verscheidene opvallende kleuren of discreet transparant.
  • Hedendaagse, stijlvolle en duidelijke ontwerpen die kinderen aanspreken, maar vooral ook mooi ogen op al uw persoonlijke spullen. (Ook op die van uzelf: je kan ook een label ontwerpen zonder afbeelding voor een volwassen look. Handig op het werk, de sportclub, strijkdienst,...)
  • Een mooi aanbod aan lettertypes.
  • Dankzij onze labelontwerper kan u eindeloos combineren en uitproberen tot u het label ontworpen hebt dat u wil.
  • Topproducten tegen een eerlijke prijs
  • Verzending binnen de 2 dagen na betaling, maar doorgaans sneller (meestal verzenden we uw bestelling de volgende werkdag al).

Wij wensen je heel veel labelontwerpplezier toe op onze website en hopen je snel te mogen overtuigen van de kwaliteit van onze producten!

Groetjes, Annelies en Kim