55 naamlabels Medium

Superhandige en duurzame naamlabels voor het naamtekenen van al je persoonlijke spulletjes die je niet graag wil verliezen!

Ontwerp je eigen unieke en persoonlijke labels met behulp van onze labeldesigner: experimenteer met kleuren, afbeeldingen, lettertypes en lettergroottes tot u tevreden bent van het resultaat.

  • Onze naamlabels zijn vervaardigd uit uiterst duurzaam materiaal. Ze mogen in de vaatwasser en in de microgolfoven maar hou er rekening mee dat extreme hitte de kleuren kan doen vervagen. 
  • De inkt is 100% biologisch dus onschadelijk voor kinderen.
  • Kies uit de verschillende prachtige afbeeldingen. Zo kunnen zelfs kleine kinderen, die nog niet kunnen lezen, hun eigen spulletjes herkennen!
  • Voeg tot 2 lijnen tekst toe. Heb je slechts 1 lijn nodig, laat dan tekstlijn 2 open, de tekst zal zich automatisch centreren! Heb je echter nood aan meer plaats voor extra gegevens zoals telefoonnummer, mailadres, klas, allergiewaarschuwing,... dan bent u misschien beter geholpen met onze LANGE NAAMLABELS of onze MEGA NAAMLABELS.

Ook onze ronde plaklabels scoren goed bij de kids!

afmetingen: 1.85 cm x 5 cm

Indien u kiest voor de transparante versie zal u steeds 22 labels met witte tekst en 33 labels met zwarte tekst ontvangen!

TIP: bestel ook labels voor je kind zijn kledij met dezelfde afbeelding! Strijken of plakken: aan jou de keuze!  Een gepersonalseerde én reflecterende tashanger voor aan de boekentas maakt het plaatje compleet. 

TIP: gebruik je deze labels om je schoenen te naamtekenen? Kleef er dan een extra beschermlaagje over: labelstudio's schoenlabels zodat ze bestand zijn tegen zand en zweetvoetjes.

13,95 € voor 55 stuks

Personaliseer je labels

Label preview

Geef je tekst in
13,95 € voor 55 stuks