Vragen over ontwerpen

Hieronder vindt u het antwoord op vaakvoorkomende vragen terug betreffende ontwerpen!

  1. Hoe werkt de labeldesigner? Dit handige instrument laat u toe uw persoonlijke label te ontwerpen! Klik op de verschillende kleuren en het preview zal mee veranderen. Klik op de afbeeldingen en het aangeklikte label komt tevoorschijn op het preview. Vul tekst in bij de tekstvelden (let op! hoofdletters en kleine letters worden gedrukt zoals u ze hebt ingegeven!), en bepaal de grootte van het tekstveld door te klikken op de lettergroottes. Indien uw tekst te lang is, zal er een waarschuwing verschijnen: kies dan een kleinere lettergrootte. Indien U dit niet doet, zal Labelstudio uw tekst drukken zodat het toch mooi binnen het label geprint wordt.  Geeft onze labelontwerper u meer tekstvelden dan dat u nodig heeft? Geen probleem: vul enkel tekst inbij de velden die u nodig hebt en laat de andere leeg: de tekst wordt automatisch gecentreerd.
  2. Kan ik de plaatsing van de objecten op het label kiezen? Nee, afbeeldingen worden steeds links in het label (bij de tashanger bovenaan centrum) gezet en de tekst wordt altijd gecentreerd. Uw labels zullen er bijgevolg uitzien zoals op het preview. Onze ervaring heeft ons geleerd dat dit het mooiste resultaat geeft. 
  3. Ziet mijn label er exact uit zoals op het preview? Ja, in die zin dat de door u gekozen tekst wordt geprint in het door u gekozen lettertype en grootte en kleur. Indien U niet ingaat op de waarschuwing wanneer uw tekst te groot/te lang is, zal Labelstudio de tekstgrootte aanpassen zodat het toch mooi binnen het label past. De kleuren op uw computer kunnen verschillen van de Labelstudiokleuren: dit is afhankelijk van de instellingen op uw computer en daar kunnen we niets aan veranderen. Maar rood blijft rood, blauw blijft blauw,... enkel de tint kan afwijken. 
  4. Kan ik een kleur kiezen die niet bij het kleurenpallet staat? Nee, al de beschikbare kleuren staan per product aangegeven! Meestal kan u elke kleur verkrijgen bij elk product. In sommige gevallen (vb. de tashanger geen grijs/beige) worden echter enkele kleuren weggelaten omdat het uiteindelijke ontwerp anders niet duidelijk zou zijn.
  5. Kan ik een eigen afbeelding oploaden? Tot op heden is dit niet mogelijk. Een afbeelding moet immers aan verschillende kenmerken voldoen om verwerkt te kunnen worden door onze specifieke software. U kan uw verlangen wel steeds kenbaar maken via mail zodat wij een zicht hebben op welke afbeeldingen nog ontbreken in ons gamma... wie weet vindt U enkele maanden later dan toch het gewenste thema terug!
  6. Wanneer ik transparant selecteer bij de labelontwerper, zie ik enkel witte letters: Omdat het gebruikstechnisch niet mogelijk is om het preview in de beide kleuren te tonen, hebben we ervoor geopteerd enkel de witte versie te tonen. Bij elk product waar u transparant kan kiezen, staat beschreven hoeveel stuks zwarte tekst en hoeveel stuks witte tekst er worden geleverd.

Indien het antwoord op uw vraag niet vermeld werd in bovenstaande tekst, aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@labelstudio.be, wij helpen u zo snel mogelijk verder!